Поръчки и Доставки

Всички цени са в "лева" и се отнасят за 1 /един/ брой.

 

След направена от Вас поръчка ще получите e-mail и/или телефонно обаждане с информация за поръчания продукт.

 

Доставките се извършват от куриерска фирма Еконт за цялата страна. Приоритетно се ползват услугите на този куриер, но при изричното Ви изискване за ползването на друга фирма / Спиди / трябва да бъде пояснено от Вас по телефона.  Разходите по наложен платеж и застраховка са за ваша сметка, без случаите и промоциите, в които изрично е упоменато друго. Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Към цената на поръчката се добавя и цена за доставка.  Срокът за доставка е от 1 до 2  работни дни. Поръчки, направени след 15,30 ч., се обработват на следващия работен ден. Поръчки направени в събота и неделя се обработват в понеделник. Доставки не се извършват в неделя и официални празници. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката, поради временна липса на наличност на дадена стока, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос или форсмажорни обстоятелства, независещи от нас ще бъдете информирани по телефона или с e-mail. При възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули със същото качество и подобна цена, като в такъв случай ще бъдете запитани по телефона относно промяната на пратката.
На всеки един етап от оформянето на поръчката Вие имате право да се откажете от същата или да смените съдържанието и по телефона. В случай, че настъпи каквато и да било промяна по отношение на съдържанието, стойността, условията и сроковете за доставка на направена поръчка, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или с e-mail. Поръчката няма да бъде изпратена, ако не получим личното Ви съгласие с променените условия и/или изисквания.

 

При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката “Ауто Мотор Партс ГРУП ООД ” не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.
Договорът с Клиента се счита за сключен след приемане от “Ауто Мотор Партс ГРУП ООД ”  на заявление за покупка попълнено правилно от Клиента. 
  Заявлението за покупка се приема чрез изпращане на съобщение до посочения от Клиента електронен адрес. Договорът обвързва  “Ауто Мотор Партс ГРУП ООД ”  за доставка след потвърждаване на заявката на посочения от Клиента телефон за връзка или чрез посочения електронен адрес.  

 

Права и задължения на страните 

 

“Ауто Мотор Партс ГРУП ООД ”  се задължава: 
-    да прехвърли на Клиента собствеността на заявената за покупка от него стока 
-    да достави в срок заявената за покупка стока 
-    да проверява за техническа изправност всеки артикул преди да бъде изпратен (ако това е възможно, без да се нарушава целостта на опаковката). 
Гарантираме, че всички продукти са нови и неупотребявани 

 

Клиентът се задължава 
-    да посочи точен и валиден телефон, адрес за доставка и електронен адрес; 
-    да плати цената на стоката; 
-    да заплати разходите по доставката, при наличие на такива; 
-    да осигури достъп и възможност за получаване на стоката; 
При предаване на стоката Клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес.

 

При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. 
В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, “Ауто Мотор Партс ГРУП ООД ”  се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока. Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по доставката. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение. 
Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия: 
доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед.
цената, която Клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата цена. 
при несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката, 
Клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 24 часа от получаването й. 

 

Благодарим за доверието и ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ !